Ontwikkelen & Inspireren

De actualiteit. Hier en nu. Dat is wat wij als TransActionArt op de voet volgen. In de digitale wereld maakt de mens het verschil. Wat ons inspireert willen we graag met u delen. Of het nu gaat om een bericht uit de media, een goed boek of een ervaring van één van onze klanten: u leest het hier.

Actueel

‘Shine online’ (26 augustus 2020)

 

Het voorjaar van 2020 is voor ons allen een tijd die we niet snel zullen vergeten.

Stilletjes hopen we dat de maatschappij weer normaliseert.  Echter we blijven langer thuiswerken en voorzichtigheid of een pas op de plaats om verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen blijft nog steeds geboden.

 

Waar we door dit alles meer naar digitale communicatie worden gestuurd biedt online communicatie tegelijkertijd ook een serieuze kans.

Waar relatiebeheerders en interne accountmanagers veelal via de telefoon communiceren met hun klanten en prospects is online een waardevolle aanvulling om een slag dieper te gaan in de gespreksvoering. Waar buitendienstmedewerkers merendeel naar klanten reizen biedt online voor bepaalde gesprekken een waardevolle aanvulling vanuit efficiency.

 

Al lijkt online niet veel anders dan aan de telefoon of aan tafel en oogt het eenvoudig, online is iets anders dan ‘facetimen’ met familie of vrienden of een Teams meeting met collega’s. Het vraagt een professionele aanpak en performance wil je impact maken en succesvol zijn in commerciële gespreksvoering.

Je voorbereiding, de gesprekspartner goed meenemen en verwachtingen managen, inventariseren, positioneren, doorpakken en verzilveren of afsluiten in de juiste sfeer, gevoel en verbinding.

 

Binnen TransActionArt hebben we ruim 4 jaar ervaring in training en coaching gericht op het succesvol inzetten en benutten van het online kanaal. Denk hierbij aan:

• Het relatiegesprek voor het behouden of uitbouwen van de samenwerking

• Het new business gesprek

• Het evaluatiegesprek

• Het informerend of introductie gesprek van een product of dienst

• De vooruitblik op het niveau van de business en samenwerking

• Het strategisch gesprek

 

Een ding is zeker online communiceren is volledig geaccepteerd en biedt kansen. Commerciële gespreksvoering online lijkt makkelijk echter een top performance is vaak nog een uitdaging.
Herkenbaar en wil je er meer van weten? Neem contact met ons op!

 

––––––––––

 

Webinar 'Dealillusie - van warme relatie naar waardevolle relatie' (9 juli 2020)

 

Supermooi en interessant webinar gehad met neuro econoom Wouter van den Berg.
 Wat gebeurt er met ons brein ten tijde van het Corona Virus?
 De ‘dealillusie’ met als subtitel ‘van warme relatie naar waardevolle relatie’.
 Vier kernpunten stonden in die uiteenzetting centraal, te weten:
 1.    Warme relatie
 2.    Waardevolle relatie
 3.    Illusie
 Wanneer we deze woorden in sales perspectief plaatsen zijn ze sterk gerelateerd aan elkaar.
 In het bijzonder in de Covid-19 periode geven we extra aandacht aan onze relaties. We reserveren en investeren meer tijd in onze contacten. We zorgen voor een empathie en een goed gesprek waardoor meer warmte ontstaat. Het effect is dat we meer met de relatie knuffelen.
 Echter wanneer we dan stilstaan bij het woord ‘waardevol’, in de zin van rendement levert die warme relatie geen deal op. We spreken dan van een ‘deal-illusie’. In het webinar zijn 9 interessante tips besproken. Daarnaast helpt TransActionArt door een uitgekiend trainingsprogramma om commerciele slagkracht te vergroten.
 Geen deal-illusie maar grip op je sales.
 Ook online!
Herkenbaar en wil je er meer van weten? Neem contact met ons op!

 

U kunt TransActionArt volgen via LinkedIn. Regelmatig schrijven we blogs over interessante thema’s of een actueel programma. Inschrijven voor één van onze open workshops of inspiratieworkshops?

Kijk hier naar de mogelijkheden.

TransActionArt BV Scheepswerf 1 5256 PL  Heusden T   0416 - 66 54 10   E   info@transactionart.nl