Training en coaching
gebaseerd op uw vraag

Uw situatie, vraag en doelen op zowel individueel, team- als organisatieniveau vormen het uitgangspunt voor de training, coaching en het advies gericht op de thema’s klantfocus en commercialiteit in de gehele keten. Onze kracht is dicht te blijven bij de praktijk en veelal te werken in een live context. Onze trainers beschikken over veel ervaring, expertise en inlevingsvermogen. Heeft uw organisatie een teamvraagstuk of is er juist individuele ontwikkeling gewenst? Wij creëren altijd een veilige sfeer waarin er hard wordt gewerkt en bovenal veel wordt geleerd.

Programma’s voor u gemaakt

Personen

TransActionArt is van meerwaarde voor eenieder met klantcontact.

Van medewerker, coach tot management en directie. Op zowel individueel- als teamniveau. Het resultaat wordt bereikt wanneer de oplossing wordt gedragen door de organisatie. Top down & bottom up.

Gestapelde stenen

Een programma bestaat, afhankelijk van de vraag, uit diverse onderdelen, zoals trainingsworkshops, coaching on the job (individueel of in duo’s), intervisieworkshops, borgingsmodules en train de trainer workshops. Daarnaast bieden we exclusieve top-coaching, gericht op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van managers en directie. Ook organiseren wij een aantal maal per jaar inspiratie- en ontwikkelworkshops, welke zijn gericht op een specifiek thema of actualiteit.

Huis

Wat levert het voor u op? De programma’s brengen concreet resultaat in de zin van persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers en direct rendement voor uw organisatie. Omzetgroei, rendement, nieuwe klanten, het uitbouwen van bestaande klanten, klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid,  trots, samenwerking en enthousiasme. Bewustwording, leren van elkaar, doen (denken) en ervaren. TransActionArt zet mensen in hun kracht en zorgt voor verbinding met de ander. Tijdens de uitvoering sturen wij op continue verandering, het in de genen krijgen en cultuur. Let’s help the client succeed!

TransActionArt BV Scheepswerf 1 5256 PL  Heusden T   0416 - 66 54 10 E    info@transactionart.nl

Personen
Gestapelde stenen
Huis
Personen
Gestapelde stenen
Huis