Over TransActionArt.

“Wij leren je de kunst van gerichte groei.

Onze missie.

Met TransActionArt richten wij ons op mensen die willen transformeren, zeg maar veranderen, bijvoorbeeld van matig naar goed, of van goed naar uitstekend.

We zijn er voor hen die in actie willen komen en zich realiseren dat verbetering ook neerkomt op het maken van afspraken: met jezelf en met je omgeving, een transaction. De toevoeging ‘Art’ slaat terug op de kunst van het veranderen en niet op …een kunstje.

Bij ons leer je niet uitsluitend vaardigheden, bij ons draait alles om een totale ontwikkeling. Dat biedt houvast en toegevoegde waarde voor jouw toekomst.

Ons DNA in enkele woorden.

01. Nieuwsgierig
02. Aandacht & betrokken
03. Talent raken & blootleggen
04. Ontwikkeling i.p.v. oplossing
05. Doelgericht & verbindend
06. Hard werken
07. Positief & opbouwend
En ... Jouw resultaat!

"Wij richten ons op mensen die willen transformeren van matig naar goed of van goed naar uitstekend."

Onze aanpak.

Wij leren je de ‘kunst van de gerichte groei’. Dit doen we met trainingen, coaching en advies. We zetten deze middelen in op zowel individueel niveau, als op teamniveau en organisatieniveau. Daarbij vormt de mens ons startpunt en zijn succes en resultaat altijd ons eindpunt.

Wat is onze aanpak? We kijken eerst en vooral naar jou: wie ben je, wat wil je en waar zit je talent? Door naar je te luisteren en scherpe vragen te stellen, helpen we je op weg, van talentvol naar succes en resultaat, van ‘vastzitten’ naar ‘beweging’ en van ‘ontwikkeling’ naar ‘professionaliteit’. Alles gericht op jouw professionele en persoonlijke groei.

Onze rol? Belangstellend, begeleidend, betrokken. Jouw rol? Kom maar op, laat maar zien!

"Alles gericht op jouw professionele en persoonlijke groei."

Bekijk het team

Reviews.

Neem contact op.

Wil je meer informatie over onze trainingen, of kijken of er verbinding is om een samenwerking te starten?
Neem dan gerust contact op, we doen ons best om zo snel mogelijk op te volgen. 

Marcella Hoobroeckx-Smit
Marcella Hoobroeckx-SmitCorporate Accountmanager Public T-Mobile
Read More
“We werken als T-Mobile al jaren samen met TransactionArt. Toch is de vorm van onze samenwerking - voor mij persoonlijk - in de afgelopen periode wel wat veranderd. Waren het voorheen vooral teamsessies en trainingen over bijvoorbeeld het kunnen bijdragen aan de doelstellingen van onze klanten, tegenwoordig betreft het meer persoonlijke coaching. Het is meer specifiek en echt gericht op het individu. Het mooie is dat je ook bij TransactionArt op dit gebied aan het juiste adres bent.

Gelet op hun omvang is dat aspect best uniek en opvallend. De meeste, kleinere opleidingsbureaus hebben niet zo’n brede portefeuille en interesse. Het verklaart wel waarom wij als multinational graag met ze samenwerken; ze zijn van meerdere markten thuis. Tegelijkertijd is er in hun aanbod en werkwijze altijd een gemene deler: en dat is de mens. In alles wat TransactionArt doet, draait het om menselijke waarden, zoals: eerlijkheid, respect, belangstelling, verbinding, etc. In die zin weten zij met hun coaching ook nu weer de perfecte vertaalslag te geven voor wat wij als team willen, en dat is groei. Als afdeling, maar ook als medewerkers.

Maakt dat TransactionArt zo geschikt voor ons? Ja! In tegenstelling tot waar de meeste bureaus op inzetten, namelijk op snel scoren, snel resultaat en dus op een vluchtige verandering in gedrag, heeft hun werkwijze een meer duurzaam karakter. Zij kijken naar de korte-, en naar de lange termijn. Zij geloven in veranderingen, maar alleen als deze structureel van aard zijn. Bovendien moeten ze passen in het belang van het totale team!
Martje Gescher
Martje GescherYielder Group
Read More
“Toen ik nog als manager bij Tele2 werkte, kwam ik als cursist in contact met TransactionArt. Later deed ik een traject bij hen met mijn eigen team. Ook dat beviel goed. Ik werd steeds enthousiaster over hen; ook over de manier waarop we tussen die trajecten contact met elkaar hadden: dan belden ze mij op en waren ze oprecht geïnteresseerd in mij, maar ook in mijn team. Sindsdien zijn ze mijn klankbord geworden op diverse gebieden en raadpleeg ik hen als ik twijfels heb of even de inspiratie mis.

Na tele2 heb ik bij T-Mobile een groot traject met ze gedaan. Ook toen werd mij duidelijk op welke punten ze echt ‘anders zijn dan anderen’. Het vertrekpunt van Gea en Marius is altijd de mens, niet het systeem of de werkwijze. Daarbij zetten ze vol in op menselijke waarden zoals aandacht en verbinding. In tegenstelling tot andere bureaus, hebben zij gemeende empathie voor alle medewerkers - ongeacht op welk level zij acteren. ‘Ze helpen je in je professionele, persoonlijke ontwikkeling’: dat beweren ze, maar dat maken ze in de praktijk ook waar.

Is TransactionArt daarmee geschikt voor elke organisatie en voor elke klantvraag? Nee. Kijk jij uitsluitend naar de korte termijn en reken jij je medewerkers vooral af op behaalde resultaten, dan zou ik zeggen: zoek een ander. Wil jij een ‘platte’ sales-training, waarin je medewerkers kunstjes worden geleerd, doe dat elders. Gea en Marius houden niet van trucs, die eenmalig grappig zijn en eenmalig applaus oogsten. Maar wil jij als professional beter worden en ben jij bereid te investeren in jezelf, neem dan meteen contact met ze op!
Hans Visser
Hans VisserTevreden klant
Read More
“Ruim 10 jaar geleden, toen ik voor een onderdeel van Nationale Nederlanden werkte, had ik voor het eerst contact met TransactionArt. We zochten toen een bureau dat onze financiële adviseurs zou kunnen trainen in een andere manier van werken. Voor deze tender hadden we een aantal gevestigde namen uitgenodigd, maar ook TransactionArt. Hun eerste indruk was allesbehalve veelbelovend: ze waren te laat op onze afspraak! In plaats van Van der Valk in Houten, waren zij naar Van der Valk in Vianen gereden. Maar wat mij meteen opviel was hun eerlijkheid: in plaats van een smoes te verzinnen, gaven ze ruiterlijk toe een fout te hebben gemaakt. Na deze eerste training, ben ik ze niet meer uit het oog verloren en heb ik ook vanuit andere functies - daarna - regelmatig met ze samengewerkt.

Wat hen onderscheid van anderen, is hun betrokkenheid. Voor hen is elke vraag uniek en afwijkend. Zij hanteren geen ‘standaards’ die ze oneindig kopiëren. Daarom vragen zij tijdens intakes altijd door, waar anderen na twee vragen stoppen, omdat ze denken de klantvraag al te weten. Het gevolg? De voorstellen van TransactionArt zijn duidelijker en concreter. Daarnaast hebben Gea en Marius de gave om tijdens trainingen cursisten een veilig gevoel te geven.

Als specialist in veranderingstrajecten, realiseren zij zich maar al te goed dat mensen pas in beweging komen als ze zich vertrouwd voelen en fouten mogen maken. Dat doen ze perfect! Tegelijkertijd weet ik dat mensen ook af en toe eens in de spiegel moeten leren kijken, omdat ze dan zien en horen wat ze niet goed doen en wat beter zou kunnen. De mantel der liefde werkt heel vaak, heel goed. Maar zeker niet altijd.
Dirk Schoute
Dirk SchouteManager Commercie Pensioen Nationale Nederlanden
Read More
“Toen ik anderhalf jaar geleden hier als Sales Manager kwam werken, bestond onze afdeling uit een homogeen team van ervaren professionals: mannen van boven de vijftig met een bewezen trackrecord. Een gespreid bedje, zo op het eerste oog. Maar na enkele weken zag ik dat de diversiteit in klanten niet altijd correspondeerde met het profiel van ons team. Bovendien dacht ik ook aan de toekomst; over 10 jaar kon ons team wel eens met pensioen gaan!

Om deze redenen hebben we als Nationale Nederlanden het afgelopen jaar geïnvesteerd in het traineeship van vier jonge accountmanagers. Op zoek naar het juiste opleidingsbureau om ons hierbij te helpen, voerde ik met drie partijen intensieve gesprekken. Maar bij alledrie had ik niet meteen een goed gevoel. Via onze HR-Business-partner kwam ik vervolgens in contact met Gea en Marius. Opeens voelde ik wat ik bij de anderen had gemist: aandacht, begrip en... verstand van onze business! Ik hoefde hen niet alles uit te leggen, hun terugkoppeling sprak boekdelen en overtuigde ons.

Inmiddels zijn we een jaar verder en tonen de resultaten ons gelijk over de keuze voor Transaction Art. Alle trainees zijn in meerdere opzichten enorm gegroeid: als mens, en dus ook als medewerker. Zij kennen zichzelf nu beter en werken meer vanuit hun kracht. Wat ik bij hen zie is meer zelfvertrouwen, meer initiatief en meer plezier. Ik ben ervan overtuigd dat dit het gevolg is van de ‘menselijke’ aanpak van Gea en Marius, waarbij het vooral draait om verhoudingen, gedrag en gevoel."
Previous
Next
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam