Ons Team.

"Wij leren je de kunst van gerichte groei."

Marius van der Steenhoven.

Co-founder

“Ik geloof dat het altijd beter kan. Dat je ook altijd beter moet willen.”

De meeste mensen kunnen zoveel meer dan ze denken, vooral als je ze ‘raakt’ op hun talent. Als je dat weet bloot te leggen en op de juiste manier weet te mobiliseren, maken ze pas echt stappen vooruit in hun ontwikkeling, krijgen ze pas echt plezier in hun werk en behalen ze pas echt klinkende resultaten.

En daar gaat het om, dus ben ik continu bezig met hoe zet ik mensen in hun kracht, waar gaan ze van glimlachen, waar komen ze van in beweging?

Daarbij is theoretische onderbouwing vanzelfsprekend noodzakelijk, maar niet leidend. Omdat ik van continue verbetering houd, zoek – en vind ik – telkens nieuwe methodes om mensen hierbij te helpen. En als dat eenmaal gebeurt, als mensen opeens stappen gaan maken en vaart gaan krijgen, is dat enorm kicken. Om daar getuige van te zijn, verveelt nooit! Maakt mij dat een gevoelsmens? Misschien, maar wel een die ook naar het resultaat kijkt. Want inspanningen moeten wel resultaat opleveren!

Gea Jansen.

Co-founder

“Ik wil van waarde zijn voor anderen, een bijdrage leveren aan hun toekomst.”

Dat klinkt misschien wat hoogdravend, maar zo voelt het. Hoe ik dat doe? Door mensen eerst te leren kennen: door erachter te komen wie ze zijn, wat ze willen en waar hun hart sneller van gaat kloppen.

Daarbij stel ik mij kwetsbaar op, probeer ik mij met hen te verbinden, luister goed naar wat ze te zeggen hebben en trek voorzichtig enkele conclusies: altijd oordeelloos. Die oprechte interesse in mensen, en dan vooral in ‘wat er onder de oppervlakte zit’ – wat iemand bezielt – is een soort van tweede natuur.

Ik houd nu eenmaal van mensen en wil ze helpen meer succesvol te zijn, zowel in hun persoonlijke-, als professionele ontwikkeling.

Daarbij weet ik dat succes nooit zomaar komt aanwaaien en dat dit altijd een optelsom is van Inzicht, verdieping, maar ook van actie en doorpakken. En vooral op deze punten help en faciliteer ik, zorg ik ervoor dat de ander krijgt wat hij of zij nodig heeft, zodat de ander resultaat boekt. Want uiteindelijk is dat wat onder aan de streep zichtbaar wordt! 

Een uitdagend proces van begeleiding, aanpak en doorzettingsvermogen. Het is aan mij om daarvoor te zorgen, want je wilt dat de ander resultaat boekt. Uiteindelijk is dat namelijk wat echt telt: het resultaat onder de streep!

Debby van Dongen.

Projectmanager

“Vrolijkheid en enthousiasme zijn nu eenmaal mijn tweede natuur.”

Als schipperskind ben ik gewend om aan te pakken en te organiseren. Als je op een boot woont en leeft, is geen dag hetzelfde.

Juist in zo’n omgeving moet je daarom altijd ‘aan staan’ en weet ik dat structuur en overzicht van cruciaal belang zijn. Als je je zaken op orde hebt, presteer je niet alleen beter, de ‘vaart’ blijft er dan ook in. In mijn werk is dat vergelijkbaar: ik organiseer, coördineer, faciliteer en zorg voor duidelijkheid, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is en wat er van hem of haar wordt verwacht.

En dat alles… met een glimlach.

Daar kan ik niet veel aan doen; vrolijkheid en enthousiasme zijn nu eenmaal mijn tweede natuur. Ik sta positief in het leven, denk altijd in oplossingen en zie dus eerder het glas halfvol, dan halfleeg. Dat maakt mij geknipt voor mijn werk bij TransactionArt.

Als projectmanager organiseer ik niet alleen ‘ons bureau’ tot in de puntjes, maar zorg ik ook randvoorwaardelijk voor alles wat nodig is om trajecten succesvol te maken. Daarbij vorm ik een belangrijke schakel in het bouwen en behouden van een relatie met onze klanten. Zodat de energie en vaart erin komt en blijft!